Toimitus alk. 6,90€. Yli 100€ tilaukset tai nouto 0€.

Veneilyn turvallisuussäännöt

Veneily on hauskaa ja nautinnollista toimintaa, mutta on tärkeää muistaa turvallisuus.

Veneily voi olla hauskaa ja nautinnollista toimintaa, mutta on tärkeää pitää mielessä turvallisuussäännöt onnettomuuksien ehkäisemiseksi ja kaikkien veneessä olevien turvallisuuden varmistamiseksi. Tässä muutamia yleisiä veneilyn turvallisuussääntöjä:

1. Käytä pelastusliiviä: Jokaisen veneessä olevan tulee käyttää oikein istuvaa ja Yhdysvaltain rannikkovartioston hyväksymää pelastusliiviä. Muista tarkistaa pelastusliivin hyväksyntä, istuvuus ja painoalue.
2. Tunne sää: Tarkista sääennuste ja suunnittele sen mukaan. Jos huomaat säässä muutoksia vedessä, suuntaa välittömästi rantaan.
3. Opi veneilyturvallisuus: Suorita veneilyn turvallisuuskurssi oppiaksesi vesisäännöt ja veneen turvallisen käytön. On myös tärkeää tietää, kuinka vene lasketaan vesille ja palautetaan oikein.
4. Käytä navigointiapuvälineitä: Tutustu ja käytä navigointiapuvälineitä, kuten poijuja, majakoita ja valoja. Varmista, että veneessäsi on asianmukainen valaistus ja että se näkyy muille veneilijöille.
5. Älä juo ja veneile: Aivan kuten juominen ja ajaminen, juominen ja veneily on laitonta ja vaarallista. Alkoholi voi heikentää harkintakykyä ja reaktioaikaa, joten on parasta välttää sitä venettä ajettaessa.
6. Huolla veneesi: Pidä veneesi hyvässä kunnossa tarkistamalla ja huoltamalla säännöllisesti moottori, sähköjärjestelmät ja turvalaitteet.
7. Varmista, että veneessäsi on asianmukaiset turvavarusteet, kuten sammutin, soihdut ja ensiapulaukku. Varmista, että kaikki veneessä olevat tietävät, missä laitteet sijaitsevat ja kuinka niitä käytetään.
8. Noudata sääntöjä: Noudata kaikkia veneilysääntöjä, mukaan lukien nopeusrajoitukset, herätyssäännöt ja kieltoalueet. Kunnioita muita veneilijöitä ja vältä holtitonta käytöstä.
9. Kommunikoi: Varmista, että kaikki aluksella olevat tietävät perusviestintäsignaalit ja osaavat kutsua apua hätätilanteessa. On myös tärkeää kertoa jollekulle rannalla olevasta veneilysuunnitelmasta ja odotetusta paluuajasta.

Näiden turvallisuussääntöjen noudattaminen voi auttaa varmistamaan hauskan ja turvallisen veneilykokemuksen kaikille veneessä oleville.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit