Toimitus alk. 6,90€. Yli 100€ tilaukset tai nouto 0€.

Noutomyymälä Oulun Maikkulassa

Oulun noutomyymälä on auki 1.-31.7.2024 välisenä aikana kaikille asiakkaillemme maanantaista -perjantaihin kello 10:00 ja 14:00 välillä.

Avaamme noutomyymälän kaikille asiakkaillemme 1.7-31.7.2024 väliseksi ajaksi. Noutomyymälä on auki maanantaista perjantaihin kello 10:00-14:00 välisenä aikana. 

Voit tilata tuotteet verkkokaupasta Oulun noutopisteeseen ja hakea tilauksen kello 10-14:00 välisenä aikana ilman erillistä sopimista noutoajankohdasta. 

Mikäli et ole varma mitä haluat ostaa tai minkä mallin haluat ostaa, niin voit myös piipahtaa testaamassa tuotteita samana ajankohtana. Myymälässä ei ole varsinaisia myymälähyllyjä, joten jokaista asiakasta palvellaan henkilökohtaisesti ja halutut tuotteet noudetaan hyllystä testaamista varten. Vaikka suosimme verkkokauppaostoksia, niin myymälässä on mahdollisuus maksaa pankkikortilla, luottokortilla sekä MobilePayllä!

Myymälä on aika piilossa ja pyrimme lisäämään näkyvyyttä, jotta jokainen löytäisi perille. Alla on karttakuva, johon on merkitty liikkeemme sijainti.

Tervetuloa Kylään, ystävällisin terveisin

Suomen verkkokauppatukun tiimi; Marko J, Marko O, Eemi, Jari sekä Jere!

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit